Eniac

Wij zijn crazy op Google Adwords (SEA)

Wat is SEA?

Search Engine Advertising of Zoekmachine Adverteren is het adverteren binnen zoekmachines en de advertentie netwerken van Google en Bing. 98% van de internetgebruikers in Nederland gebruikt Google als zoekmachine dus… wij focussen ons vooral op Google. Door middel van het vakkundig opzetten van campagnes met zoekwoorden en advertenties, komen je advertenties op het juiste moment, bij de juiste prospect naar voren.

Search Engine Advertising

Adverteren binnen het Search netwerk van Google is vooral interessant wanneer jouw website zicht richt op het behalen van een conversie. CrazyConversie is gespecialiseerd in het opzetten, optimaliseren en onderhouden van zeer effectieve search campagnes die zorgen voor optimaal rendement en conversie.

Google Adwords

Google AdWords is het Search Engine Advertising systeem van Google. CrazyConversie is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste snufjes en beste methodes om de Google Adwords campagnes tot een succes te maken. Onze SEA specialisten hebben ruime ervaring in het opzetten en beheren van campagnes. Vraag gerust eens om meer informatie, we staan je graag te woord om te ontdekken of er mogelijkheden zijn voor jouw website.

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *